Logo
Producten


Betonijzer


Betonijzer2

Betonstaal Uitwerken & Afwerking Spiraalbuigen

Vakmanschap in vlechtwerk
Vlechtwerk maken is een vak. Ambachtelijk vakmanschap, improvisatie, bergen werk verzetten, dat beantwoordt aan de strengste eisen en de jongste normen. Want goed vlechtwerk is de basis van elk sterk fundament. Hiervoor heb je mensen nodig die weten wat ze doen en doen wat ze met u afspreken: de mensen van WBB. WBB werkt bovendien samen met een groep van vaste vlechtpartners, die projecten op contractbasis kunnen uitvoeren.

Dienst verlenen en plezierig samenwerken
Projecten van WBB variëren van 1 kg tot 1000 ton. Daar hebben we bewust voor gekozen. Wij willen iedereen vooruit helpen. Continuïteit is onze doelstelling. Door plezierige, open en heldere samenwerking. Waarbij opdrachtgevers precies weten wat ze aan ons hebben. Afspraak is afspraak, dat willen we. De mensen van WBB zitten al meer dan 25 jaar dag in dag uit in dit vak. Wij weten wat er verwacht wordt, wij weten wat er gemaakt moet worden, wij weten wat het betekent om een mooi stuk werk te maken, ook al verdwijnt het daarna voor altijd onder de beton. Dat is onze trots, daar schuilt ons vakmanschap, daar werkt het, voor u!

IJzersterk in alle betonvlechtwerk: maatwerk in elk detail. Strakke werkplanning.
IJzervlechtwerk is maatwerk, in elk facet. Uiteraard ook in de voorbereiding. En ten aanzien van de financiële aspecten. Voorafgaand aan elk project maken wij in overleg met u een uitgebreide kostenbegroting die staat als een huis. Helder en overzichtelijk, zodat iedereen precies weet waar die aan toe is. Dat is wel zo makkelijk en plezierig.

WBB weet wat 'de bouw' verwacht van een veelzijdige one-stop-shop partner in betonstaal.
Als u een werk in opdracht geeft, gaan wij direct aan de slag. Wij maken buigstaten en kijken naar wat er op welk tijdstip klaar moet zijn. WBB heeft in dit voorbereidingstraject een strakke lijn die een strakke planning, een strakke levering en vakbekwame verwerking garanderen.

Snelheid en flexibiliteit door eigen haal- en brengservice
De eigen haal- en brengservice van WBB zorgt er voor dat u kunt rekenen op en met een grote flexibiliteit en leveringssnelheid.


Gereedschappen


Gereedschap


Gereedschap

© 2018 - WBB Betonstaal.nl - Alle Rechten Voorbehouden.

  Home   |   Producten en Gereedschappen   |   Projecten   |   Contact   | |